PROB Animal Care

Ook topsporters kiezen voor Prob animal care

Team Julien Vanhoenacker

EKHOLM VISION PROBSERIES is een complete serie en verzorgingsproducten speciaal aangepast voor de gevoelige en geïrriteerde huid van alle dieren. Het zijn ook zeer goede verzorgingsproducten.

 

Bevatten geen parabenen, kleurstoffen, parfums, bleekmiddel, minerale oliën. De PROB-serie heeft een breed toepassingsgebied. Uitstekende keuze wanneer de huid iets extra's nodig heeft, zoals huidproblemen en irritaties. Voor elke dag en voor op wedstrijd.

 

We ontwikkelen kwaliteitsproducten voor ons en ons dierenwelzijn. We gebruiken alleen de beste kwaliteitsingrediënten uit de PROB-serie. De werkzame stoffen zijn 100% aloë vera, B5-vitamine, zijdeproteïne, propolis, hars en extract van pijnbomen en andere natuurlijke ingrediënten. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd voor gebruik voor mensen, maar zijn niet geregistreerd in het cosmetica portaal.  Maar goed om te weten, wat u op uw dieren toepast, het is veilig en kan ook op uzelf worden toegepast. Onze producten zijn zowel huidvriendelijk als milieuvriendelijk. De PROB serie heeft geen wachttijd, dus het is toegestaan om deel te nemen aan wedstrijden tijdens het gebruik.

 

Alles wordt in Zweden gemaakt. Neemt contact met ons op voor informatie en advies over onze producten en over wat u nodig hebt.